Uu, hurjaa! Elämäni ensimmäinen blogikirjoitus, ja kyllä jännittää. Olen rampannut paljon toisten blogeissa ja päätin viimein alkaa itsekin kirjoittaa nettipäiväkirjaa, lukekoon ken tahtoo. Muutama sana minusta: täytin viime viikolla 38, lapsia minulla ja miehelläni on neljä, nuorin on neljävuotias ja vanhin 11. Pikkupaikkakunnalla asustellaan. Harrastan mm. näyttelemistä, pidän kirjoista, yksinolosta ja Harry Potterista. Lisää tuonnempana.

Täällä vietetään aika tavallista sunnuntaita, sateista sellaista. Kävin aamulla hakemassa lehden heittolaatikosta, ulkona oli tihkusateista ja niin vihreää että ihan silmiä kirveli, oikeasti kaikki se vihreys hyppi ihan silmille. Hiekkatiellä lampsi yksinäinen kurki ja huusi mennessään. Oli mukavaa.

Täällä käy parhaillaan kaksi lasta aivan kierroksilla. Molemmilla alkaa huomenna leiri, tytöllä seurakunnan nappulaleiri joka kestää yhden yön, ja pojalla musiikkileiri tuolla vähän kauempana. Kohta lähden kauppaan ostamaan leirieväitä... Huominen onkin tarkasti aikataulutettu, sillä ensin viedään pienempi tyttö ja toinen pojista mummille, sitten nappulaleiriläinen kaverini luo - hänen tyttärensä on menossa samalle leirille ja hän huolehtii tyttönikin sinne leirikeskukseen - ja sen jälkeen suunnataan kohti kaupunkia ja musiikkileiriä isomman pojan kanssa. Poika jää leirilleen, mies menee johonkin kokoukseen tms ja minä kaupunkiin lääkäriin. Olkapääni leikattiin huhtikuussa (kaaduin talvella töissä ja kiertäjäkalvosin revähti) ja nyt pidän peukkuja että pääsen pian takaisin töihin. Lääkärini on mukava! <3

Mutta nyt kauppaan ja sitten pakkaamaan leiriläisten kamppeita. Ja illalla vuorossa yhdessäoloa rakkaan kaverini tv:n kanssa, neloselta tai jostain tulee Robin Hood -elokuva - pahista esittää ehdoton lempparinäyttelijäni Alan Rickman... Mahtavaa!

Sunnuntaipäivän jatkoa kaikille blogiini eksyneille! Ystävällismielisiä kommentteja otetaan vastaan, tiedä vaikka löytäisin täältä hengenheimolaisiakin... :)