Tyypillinen lauantaiyö takana - vesisadetta, myöhästyneitä lehtiä, mainoksia mainoksia mainoksia. Vaikka ei pitäisi valittaa, tämänaamuiset mainokset olivat melko helpon mallisia käsitellä. Jotkut mainokset ovat ihan tajuttomia, niistä roikkuu jotain härpäkkeitä jotka tarttuvat postiluukkuihin. Tai sitten välissä on jotain minikokoisia luetteloita tyyliin easy shopping, ne vasta ovatkin aivan kamalia jaettavia.

Sain työt tehtyä seitsemän maissa, raahauduin kauppaan ja sieltä kotiin, laitoin aamupalaa tenaville ja rojahdin sitten sänkyyn. Mies kömpi vuorostaan pystyyn huoltamaan kotijoukkoja. Rentouduin hetken Tess Gerritsenin sarjamurhaajakirjan parissa ja simahdin sitten - jossain vaiheessa rekisteröin, että mies sanoi lähtevänsä tekemään autokauppoja (me siis vaihdettiin tänään autoa). Seuraavan kerran havahduin, kun nuorempi poika tuli herättelemään, ja sanoi ovella olevan jotain ihmisiä. Riuhtaisin itseni hereille ja kurvasin eteiseen, jossa seisoi kaksi säikähtäneen näköistä Jehovan todistajaa traktaatti kourassa. Oli aihettakin näyttää pelästyneeltä, olin varmaan kuin ilmestyskirjan peto tukka pystyssä ja naama unesta turvoksissa. "Mää oon yötyöläinen, mitä asiaa", minä sähisin, ja sain lappusen ja anteeksipyynnön. Todistajat livahtivat tiehensä, ja törmäsivät pihassa juuri kotiin palanneeseen mieheen - ikkunasta näin miten mies urputti todistajille... Milloinkahan seuraavan kerran uskaltautuvat meidän tontille, toivottavasti eivät enää toiste. Inhoan kaikenlaisten aatteiden tuputtamista, ja niin inhoaa mieskin.

Äsken mies ja pojat lähtivät kaupunkiin uimahalliin - mies halusi ilahduttaa vitosluokkalaista, jolla on ollut aika rankka viikko. Me jäätiin tyttöjen kanssa pitämään taloa pystyssä... Kohta varmaan leivotaan porukalla jotain ja askarrellaan, sorruin ostamaan kaupasta prinsessojen joulu vai-mikä-se-nyt-oli -kirjasen, jossa oli mukana tykötarpeita kuten tarroja ja hileliimaa. Lasten kanssa on hauska puuhastella tuollaisia juttuja.

Ai niin, hiiribaari avattiin eilen, ja asiakkaitakin oli käynyt. Kiellettiin lapsia ehdottomasti olemaan koskematta hiiribaariin, koska se on lapsille myrkyllinen - nelivuotias kysyi silmät pyöreinä: "Eikö se toimi aikuisiin?" No en aio ottaa asiasta selvää...