Sinne lähtivät - eskarilainen, tokaluokkalainen, nelosluokkalainen ja seiskaluokkalainen. Saatettiin koko kööri postilaatikolle, josta taksi sitten poimi porukan kyytiin viisi yli kahdeksan. Hello Kitty -vetimiin sonnustautunut eskarilainen jännitti tilannetta ehkä eniten, hyvänä kakkosena taisi olla seiskalle menijä. Onnea matkaan koko sakille! Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Ihan yksin täällä kökin, vielä tämän viikon lomaileva ukkokin lähti kylälle. Voi että on rauhallista! Vain tiskikone jauhaa keittiössä. Ja tokaluokkalaisen hiiret rapistelevat häkissään.

Eilen oli näytelmän viimeinen esitys ja oli aivan älyttömän kivaa! Joka näyttelijä lisäili joukkoon omiaan, jopa porukan karhupukuinen kuopus innostui improvisoimaan. Yleisöllä tuntui olevan hauskaa, kaikki meni kyllä ihan nappiin. Oli ihana kotiutua näytöksen jälkeen, rauhoitella koulunalkua hermoilevat tenavat yöunille ja mennä istumaan laiturille punaviinilasi kourassa - kökötin hyvän tovin hämärtyvässä illassa ja katselin taivaalla viilettäviä tummia pilviä. Mieli oli tyyni ja tyytyväinen. Täydellinen päivä!

Eilen oli nelosluokkalaisen nimpparit. Tilattiin hänelle postimyyntiöttiäisiä, triopseja. Saa nähdä milloin posti ne meille kiikuttaa, poika odottaa jo malttamattomana.

Nyt menen kirjan ääreen, kun kerrankin saa lukea rauhassa... Keskiviikkoa joka iikalle!