Nukuin tänään pommiin!! Jessus. Mies heräsi kymmenen yli viisi siihen, kun joku ryskytti ulko-ovea - minä en reagoinut asiaan mitenkään. Olipa kamala herätä ja tajuta munanneensa oikein huolella. Olivat töistä hälyttäneet yhden varajakajan (tosi kiva senkin herätä aamuyöllä siihen kun soitetaan tekemään jonkun pösilön työt), ja hän joutui hakemaan jakolistat minulta, koska olin ottanut ne eilen kotiin päivittääkseni niitä. Niitä listoja ei edes saisi tuoda kotiin... Kiskoin siinä sitten salamavauhtia työvaatteet niskaan - jaettiin piiri varajakajan kanssa puoliksi. Ajoin tuhatta ja sataa töihin ja sain oman osuuteni hoidettua seitsemään mennessä.

Noloa!!! Minähän aina mainostan sitä, miten tarkka olen töissäni jne. Pieni sisäinen suorittajani ryömi tämän episodin johdosta nurkkaan imemään peukaloa eikä ole tullut sieltä pois vieläkään... No, opinpahan ainakin nöyryyttä. Olen hyvä jakaja, mutta ylimielisyyteen ei minullakaan ole varaa.

Noloudesta puheenollen: eilen tuli töissä tunaroitua aika minulle tyypillisellä tavalla. Kuuntelin autossa radiota (Novaa, jos tarkkoja ollaan, muut kanavat eivät kuulu) ja sieltä tuli Lady Gagan Poker Face. Laulaa kailotin mukana, ja yhden postilaatikon kohdalla taisin ottaa pari kiusallisen näköistä tanssiaskeltakin, edelleen laulaen - kunnes huomasin viereisen rivitalon pihassa kaksi naista, joista toinen nojasi lumikolaan. Esitykseni veti naiset aika hiljaisiksi, tuijottivat vaan silmät selällään. Kokosin itseni yllättävän nopeasti. Pitäisi muistaa, että vaikka liikkuukin yöaikaan sitä ei silti välttämättä ole yksin - aina joku näkee. Kerrostalojen ikkunoissakin verhot heilahtelevat, kun kurvaan pihaan.

Jeps. Aamu meni kirjan valokuvia venkslatessa, täällä oli kolme miestä auttelemassa, että saatiin kuvien henkilöt, paikat ja vuosiluvut kohdilleen. Ja nyt pitemmittä puheitta lopetankin, lähden kohta viemään kuvat skannaajalle. En varmaan lähipäivinä pahemmin bloggaile, palkitsen itseni kunnon blogikierroksella kun saan kirjan viimein pois käsistäni... ja lupaan käydä sitten kaikkien kamujeni blogeissa vierailulla. Siispä so long, sisters, kirjoittelemisiin ja hyvää maaliskuun jatkoa!