Tänään päivän päätähtenä loistaa ekaluokkalainen, kahdeksan vuotta tulee täyteen iltapäivällä. Tyttö sai lahjaksi kännykän ja lautapelin, kovin oli mielissään. On se jo iso! Sunnuntaina oltiin laskiaistapahtumassa katsomassa, kun tyttö antoi partiolupauksen. Arvatkaa kuka itki? Ei ainakaan kenenkään toisen sudenpennun äiti...

Kersoilla on tänään koulussa jännää. Penkkaripäivä! Kotiutuvat varmaan naamat huulipunassa ja taskut täynnä karkkia. Itse en jaksa vaivautua kirkolle asti katsomaan kun on niin kylmäkin, tänä vuonna ei ole edes ketään tuttua autonlavalla värjöttelemässä.

Viikko on ollut taas kiireinen. Molemmat kirjapiirini ovat kokoontuneet tällä viikolla, ja se toinen eli karjalaisten evakkotarinapiiri alkaa olla loppusuoralla. Tiistaina käytiin läpi valokuvia, niitä tuli jotain 50 kpl, ja ne pitäisi tässä lähiaikoina toimittaa skannattavaksi. Ollaan pysytty upeasti aikataulussa, jutut ovat kasassa ja hienosäätöä vailla, kirja lähtee taittoon huhtikuussa. Siitä tulee tosi hyvä! Se on kokoamista vailla oleva tilkkutäkki - okei, myönnän, vähän kliseinen allegoria - vino pino erivärisiä tilkkuja, toiset heleitä ja toiset tummia väriltään, ja nyt niistä pitää sommitella kaunis ja kestävä kokonaisuus. Ihanaa hommaa, nautin!

Tenavilla on vielä ensi viikko koulua, sitten pääsevät hiihtolomalle. Tämä tiedoksi erityisesti Viljonkalle! Sen verran keskellä Suomea asutaan, että täällä lomat ovat viikkoa myöhemmin kuin etelässä. Kiitos muuten kommentista, Viljonkka, ja kiitokset myös Leppikselle ja Sarille sekä Painomusteelle, kollegalle ja kohtalotoverille jossain päin Suomea.

Huomenna käytän kolmasluokkalaista EKG:ssä. Ihan rutiinijuttu, maanantaina mennään keskussairaalaan sydänkontrolliin. Siitä tulee mukava reissu, poika ainakin odottaa sitä jo innolla.

Nyt täytyy päästää kuusivuotias koneelle, haluaa pelata Martha speaks -pelejä netistä. Moro! Näkyillään.