Kappas vaan, melkein viikko vilahtanut kirjoittamatta. Te molemmat lukijani olette varmaan jo kaivanneet minua - tai sitten ette... xD

Pakko oikein kaivella hataria aivojaan ja miettiä mitä viikon sisällä on tapahtunut. Hmm, mietitääs... Viikonloppuna tällä paikkakunnalla pidettiin jokavuotisia kesäjuhlia, ja mehän käytiin tietysti markkinakentällä hakemassa metreittäin lakua. Ja ranskalaista gruyereä. Ja pienimmät vetivät narua ja voittivat pehmolelut. Ysivuotias osti kumisen käärmeen. Ja 12-v osti hienon pääkallokuvioisen paidan. Sangen tyylikäs, hyvä valinta. Minulla ei ole mitään pääkallopaitoja vastaan, mutta on kolmenlaisia printtejä joita minulta on turha tulla inuamaan: sellaisia, joissa näytetään keskaria, tai joissa on v-sanoja, tai saatananpalvontasymboleja. Eivätpä ole moisia kinunneetkaan, paitsi ysivuotias viime vuonna sitä keskaripaitaa...

Niin joo, ja itselleni ostin markkinoilta Druidin silmä -kelttikorun. Ihana!

Töissä oli viikonloppuna melko kamalaa, sain väistellä ja vältellä känniääliöitä oikein urakalla. Sitä hienompaa oli eilisaamuna, kun koko kirkonkylä oli haudanhiljainen. Oli kuin olisin saanut keskustan takaisin itselleni. Varhaiset aamut ovat niin ihania! Pilvenriekaleiden lomasta kurkistava kuu, ruusunpunaisena rusottava aamutaivas, kaikki ne naakkaparvet ja häiriköivät harakat ja jätteitä tonkivat lokit ja satunnaiset kissat ja jänikset ja ylipäänsä se rauha ja hiljaisuus... taikaa! Kokeilkaapa joskus maailmaa Alohomoran silmin: kello herättämään kolmelta aurinkoisena kesäaamuna ja kävelemään ulos unenhiljaiseen aamuun. Suosittelen!

Täällä on nyt rauhallista. Viisivuotias esittelee pokemon-korttejaan kissalle, joka kuuntelee sujuvasti (tai oikeammin nuokkuu sohvalla maha täynnä kissanruokaa), seiskavuotias lueskelee Tatun ja Patun outoa unikirjaa, pojat pelaavat pleikkaria ja mies lukee päivän lehteä. Pitäisi varmaan kohta mennä kahville... Kökin tässä koneella pääkallopyjamassa, minulla oli tänään vapaapäivä. Eilen vietin vapaapäivän aattoa asiaankuuluvin menoin - join punaviiniä ja katsoin Teemalta Louis Therouxia ja sen jälkeen kauhuelokuvan, Satanic rites of Dracula vuodelta -73. Että se oli hauska! Paiseruttoa, hutsahtavia vampyyrinaisia, impye joka nippa nappa pelastui joutumasta Draculan vaimoksi, kehnoa näyttelemistä ja tahatonta komiikkaa... ja päävampyyrina ihana Christopher Lee. Jee!

Taapersin äsken postilaatikolle, ja siellä oli muun postin seassa kirje seiskavuotiaalle - kutsu sen ihanan eskaripojan synttäreille. Eilenkin meidän tarhadaaliaa odotti synttärikutsu yhden tytön kemuihin. Nämä juhlat ovat peräkkäisinä päivinä. Bileputki! Täytyy käydä tänään ostamassa lahjat päivänsankareille.

Mutta nyt aamukahville. Hyvää tiistaita!