Otsikko on meidän perheen uudesta you tube -hitistä. Menkääpä tuubiin ja etsikää sieltä Seurasaari Rap, se on meidän kolmasluokkalaisen mukaan "tosi kova" - hauska on, ei voi kiistää. Ainakin tällaisen kaappikansatieteilijän mielestä...

Seurasaarirapin veivaamisen lisäksi tässä taloudessa on viikonloppuna kerätty kantarelleja ja marjoja, nähty lepakoita, saunottu pihasaunassa, käyty kirkossa ekaluokkalaisen kanssa (en itkenyt, uskomatonta!), oltu soittokunnan pileissä (loistavaa sapuskaa), pelattu urakalla Unoa ja paistettu lättyjä. Lauantaina miehen sisko miehineen ja koirineen kävi lainaamassa kanoottia - koira ja meidän kolli kohtasivat rauhanomaisissa merkeissä, mikä oli ainakin minulle suuri helpotus, pelkäsin nimittäin että Pörrö tekee koiraraukasta suikalelihaa. Miehen siskon jackrussel on jo 11-vuotias vanharouva, joka ei turhista hötkyile, ja joka pääkaupunkilaiskoirana on tottunut monenlaisiin vipeltäjiin eikä siis ollut moksiskaan Pörröstä, joka koiran nähtyään kasvatti hitaasti itselleen uhkaavannäköisen irokeesin. Haistelivat toisiaan varovasti ja sitten kissa hivuttautui tiehensä jäykin askelin ja koira katseli tahdikkaasti muualle, eli konfliktia ei luojan kiitos syntynyt.

Jälleen on uusi viikko kiepahtanut käyntiin, mitään ihmeempää ei taida olla luvassa. Tai no mies lähtee torstaina työmatkalle, mutta muuten kaikki sujuu tavanomaisissa merkeissä. Ihan jees. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!