Blogini täyttää nimittäin tänään puoli vuotta. Osaa jo kieriä ja kääntyillä ja vähän ryömiä, ottaa kontaktia muihin, ei kuitenkaan seiso vielä omilla jaloillaan. Ihmeen hyvin olen jaksanut tätä päivitellä, ja kivaahan tämä on ollutkin. Alussa elättelin toiveita, että säkenöivän älykkäät (varmaan!) kirjoitukseni keräisivät vähintään viisitoista kommenttia per postaus, mutta totuus oli tietysti ihan toinen, ja nyt olen jotenkin onnistunut karkottamaan jupinoillani ne yhden käden sormilla laskettavat kommentoijanikin... No jaa.

Lukukauden viimeinen koulu- ja eskariviikko käynnistyi. Keskiviikkona on eskarin joulujuhla (voi ei! Ne laulavat Enkelin siiven! Pitää ottaa talouspaperirulla mukaan) ja torstaina koulun. Lauantaina koululaiset käyvät hakemassa todistukset.

Ja se meidän uusi perheenjäsenkin muuttaa tänne tällä viikolla. Käytiin eilen katsomassa kissaa, ja kylläpä se oli sievä ja soma - pikkuinen, harmaa, valkoista käpälissä. Tenavat olivat ihan myytyjä ja olin itsekin, ihana! Kovasti yritin kurkkia sen hännän alle, mutta en kyllä osaa sanoa että onko se tyttö vai poika... siispä arvottiin kaksi nimeä (mies toimi onnettarena), ja arpa osui seuraaville nimille: jos kissa on tyttö, siitä tulee Laura, jos poika, siitä tulee Odd. Että näin.

Lyhyestä virsi kaunis ja sitä rataa, tänne tulee kohta kamu kahville, joten äkkiä kämppää raivaamaan. Hyvää joulunalusviikkoa kaikille!