Viikonloppu meni ihan blogittamatta mutta nyt olen taas back in business... toivottavasti teillä kaikilla oli rentouttava viikonloppu! Omani oli oikein mainio - lauantaina söin mahani (liian) täyteen jouluruokaa miehen työmaan pikkujouluissa. Oli muuten tosi hyvää! Sunnuntaina kuskasin eskarilaista vanhusten palvelukodille esiintymään, kymmenkunta esikoululaista siellä lauloi ja esitti jotain piirileikkejä vanhuksille tonttulakit päässä. Oikein kiva esitys, mutta minä taas nolasin itseni - minua alkaa aina itkettää kun seuraan lasten esityksiä. Aina! En voi sille mitään. Nytkin kyynelehdin taas vuolaasti, kun eskarilaiset lauloivat jotain minulle tuntematonta mutta oikein herkkää kipaletta, jotain siinä laulettiin enkelin siivestä - kaikki muut paikalla olleet vanhemmat olivat ihan pokkana, mutta minä niiskutin pää punaisena... Pitäisi varmaan nukkua enemmän, johtuu varmaan väsymyksestä kun olen niin herkillä.

Eilenillalla esikoinen lähti elokuviin, ja kateelliselle ja katkeralle pikkuveljelle piti keksiä mielekästä tekemistä. Ratkaisu oli tietysti siivoaminen! Alettiin raivata urakalla lastenhuoneita, oikein kunnon joulusiivousmeiningillä, ja saatiin ihan tulostakin aikaan. Hyvältä näyttää! Laitoin kersoille vielä jouluvalotkin, tokaluokkalaiselle värivalot, tyttöjen ikkunaan lumihiutaleen, ja elokuvista hyräillen ja tanssahdellen palannutta hyväntuulista esikoista odotti valaistu tähti. Lupasin, että kun huoneet on puunattu juhlakuntoon ja kaikista ylimääräisistä ja epämääräisistä ryönäkasoista hankkiuduttu eroon jokainen saa pitää huoneessaan perheenjäsenille pikkujoulut. Näyttää siltä, että tokaluokkalainen pääsee järjestämään bileensä ensin. Hän jo suunnitteli onnessaan menyytä ja ohjelmaa - tarjolla on kuulemma hedelmiä ja boolia ja ohjelmassa musaa ja tanssimista. Mitenkähän me kaikki kuusi mahdutaan joraamaan tokaluokkalaisen postimerkin kokoiseen huoneeseen...? Sittenhän se nähdään.

Tänään oli ihana aamu olla töissä - kaikki sujui tosi nopeasti ja hyvin. No viime viikkohan oli ihan kamala - kuudesta työpäivästä viitenä jaoin mainoksia, neljänä oli keli joka vaihteli tosi pahasta aivan kauheaan, ja kahtena aamuna lehdet olivat pahasti myöhässä, eli niinä aamuina urakka kusi jo ennen kuin oli alkanutkaan. No jaa, nyt on uusi viikko ja uudet lehdet, eiköhän tästä viikosta tule helpompi.

Kohta lähden neljävuotiaan kanssa kamun luo aamukahville - täytyy vaan ensin odottaa että tiski- ja pyykkikone pysähtyvät... Mukavaa maanantaita ja iloista joulukuuta kaikille!