Taivas on sen näköinen että kohta tulee vettä, ja rankasti. Antaa tulla vaan! Yöllä ennen töihin lähtöänikin oli satanut, ja tuoksui ihanalta. Oli sumuista ja kaunista ja ilma oli täynnä lintujen laulua ja yhden kerrostalon pihassa olin astua sammakon päälle, kun se kökötti paikallaan ja esitti taitavasti kuollutta lehteä. Jäin hetkeksi katselemaan sitä, sammakot ovat viehättäviä elukoita.

Lähden heti aamusta liikkeelle viisivuotiaan kanssa, hänellä on tänään neuvola. Voitaisiin varmaan neuvolasyynin jälkeen piipahtaa pillimehulla ja munkilla terveyskeskuksen kahviossa... Viisivuotias varmaan innostuu ideasta.

Tahti senkun kiihtyy ennen koululaisten kesälomaa - viikosta tulee siis kiireinen. Huomenna on eskarilaisen kouluuntutustuminen ja illalla vanhempainilta, keskiviikkona eskarilaisten kevätjuhla. Keskiviikkona tokaluokkalainen menee liikuntatunnilla uimahalliin. Sitten on vielä näitä normaaleja soittotunteja sun muita hässäköitä. Ja tietysti töitätöitätöitä, tällä viikolla ei ole yhtään vapaapäivää. Yääh!

Mutta nyt kahvinkeittoon. Hyvää alkanutta viikkoa!