Hurjaa, ollaan jo syyskuun puolivälissä. Miten tämä kuukausi on voinut mennä näin nopeasti?

Viikonloppu otettiin rennosti - tehtiin pizzaa ja riisimurosuklaita, saunottiin ja käytiin kävelylenkillä pitkospuilla, lämmitettiin uunia ja tuijotettiin telkkaria. Koululaisilla oli ollut hauskaa koulun vaellusretkellä, mutta tänä aamuna olivat aika väsyneitä kun piti lähteä lampsimaan taksille - vaikka menivät eilen puoli yhdeksältä nukkumaan. Itse valvoin puolille öin tämänaamuisen vapaapäivän kunniaksi, katsoin joltain ruotsalaiselta kanavalta Bridget Jonesia ja söin sipsejä. Heh!

Tästä viikosta tulee tyypillisen kiireinen, harrastuksiin kuskausta ja fysioterapiaa ohjelmassa. Ja töitä. Ja soittokuntakin aloittaa syyskautensa, harjoituksiin mars! En päässytkään sinne olkapään takia koko keväänä, mukava mennä pitkästä aikaa. Viikonloppuna on nuoremmalla pojalla partioleiri, odottaa sitä kovasti. Ai niin, pojan sudarilauma sai nimen... arvatkaas mikä: Lohikäärmeet! Hyvä nimi.

Onpa ulkona harmaata. Syksy kiristää otettaan, sopii minulle! Nyt menen juomaan kahvia kynttilänvalossa ja suunnittelemaan päivän askareita. Hyvää viikkoa kaikille!