Meidän millenium-mies täyttää tänään yhdeksän! Voi kun iso! Tänään tietysti omalla porukalla juhlitaan, sunnuntaina tulevat kummit ja ehkä mummi jos jaksaa, ja ensi viikon sunnuntaina kaverit valtaavat talon. Tilattiin synttärisankarille lahja netin kautta, mutta sepä ei tänne vielä ehtinytkään. Ostin sitten vielä äskeisellä kauppareissulla Late Lammas -DVD:n, piilotan sen kohta yhdeksänvuotiaan tyynylle. :)

Ulkona on KYLYMÄ! Hyvin alkoi uusi työvuosi, kaaduin työmaan pihalla heti kun autosta ulos astuin... Lastauslaiturilla kuppaava työkaveri valisti: "Siinä on aika liukasta" - mielestäni tarpeetonta informaatiota, koska jo olin rähmälläni maassa ja kiroilin kuin merimies. Selvisin tämänkertaisesta kaatumisesta pelkällä mustelmalla, ihan hyvä.

Kävin aamusella kontrolliverikokeessa. Labrahoitaja osasi heti minut nähdessään ottaa esille vauvaneulan, minulla on tolkuttomat pienet ja syvällä sijaitsevat suonet, eli käsivarrestani on mahdoton pumpata verta tavallisella neulalla. Kävin vielä kaupassa, ja toisessakin kaupassa morjestamassa parasta kaveriani ja sitten lumisateessa kotiin. Ei helkkari, unohdin käydä apteekissa - Pörtsi Pörhöselle pitää hommata matolääkettä. Mies käyköön apteekintätien juttusilla.

Nyt lähden mätkimään petauspatjaa tuonne pakkaseen - pölypunkeille koittaa joukkopako... Nähdään!