Pitkästä aikaa täällä. En ole muutamaan päivään ehtinyt istuskella koneella, joulukiireet nääs - on pitänyt nuohota nurkkia ja laitella lahjoja pakettiin jne.

Eli mitäs onkaan tapahtunut sitten viime postauksen? Hetki... Niin, vitosluokkalaisen matinea meni mallikkaasti, hienosti oli poika soittanut, ja olikin kovin tyytyväisen näköinen kun matineasta kotiutui. Hyvä juttu!

Torstain peittojakelusta selvisin hengissä, mutta olipa aamu. Maakuntalehdessä oli juuri sinä aamuna paino-ongelmia, ja lehdet tulivat jakoon kaksi ja puoli tuntia myöhässä. Lähdin siis kierrokselle niiden peittojakelulehtieni kanssa, sitten puoli kuuden maissa sain työkaverilta tekstarin, että maakuntalehti oli tullut - kurvasin hakemaan lehdet, jatkoin kierrosta siitä mihin olin jäänyt, ja kun sain lenkin heitettyä, aloitin alusta niiden myöhässä olevien lehtien kanssa. Sekavaa vai mitä, no sitä se oli ihan livenäkin. Sain siis juosta piirini kerrostalot kahteen kertaan, voi elämä... olin valmis kahdeksalta. No sainpahan ainakin liikuntaa. Ja nyt minulla on viikonloppuvapaa, olen saanut nukkua kaksi yötä ihan rauhassa, on kyllä ollut ihanaa! Huomenna taas töihin.

Perjantaina pidin vuosittaisen Love Actually -iltani. Katson joka vuosi joulun alla Rakkautta vain -elokuvan, sen katsominen on rakkaimpia joulunalusperinteitäni. Kasasin taas herkkuja ja viiniä käden ulottuville ja katsoin tuon ihanan elokuvan - jos ette ole sitä vielä nähneet niin kannattaa katsoa. Hyvät näyttelijät, kekseliäs juoni... Ja Alan Rickman. <3 <3

Eilen vein tokaluokkalaisen leirille. Poika oli innoissaan, kun pääsi samaan huoneeseen kahden luokkakaverinsa kanssa, varmaan ollutkin kiva leiri. Tänään haetaan poika puoliltapäivin pois.

Eilenillalla minulla ja kahdella kaverillani oli pikkujoulut. Heh! Tehtiin tärskyt paikalliselle huoltsikalle ja syötiin piffit (tai siis yksi meistä söi pihvin, toinen kalaa ja kolmas kanaa), ja juteltiin urakalla - harvoin toisiamme yhtä aikaa näemmekään, kaverit ovat vuorotyössä ja minä muuten vaan väsynyt. :) Mutta kivaa oli! Ne olivat pikkupaketti mukaan -pikkujoulut, ja pikkulahjoja kavereilta sainkin - pikkupullon salmiakkikossua ja pikkupyyhkeen ja -saippuan... itse annoin kamuille lumiukkoaiheiset mukit, karkkitankoja ja tietysti pikkupullot, tällä kertaa Baileysia. Eipä me kovin pitkään jaksettu bilettää, kotiin suoriuduttiin jo ennen kahdeksaa.

Tänään siis haetaan poika leiriltä ja sitten lähdetään katsomaan kissanpentua! :)) Hyvää kolmatta adventtia kaikille, erityisesti blogikamuilleni!