Katkera työläinen tässä terve. Kesäloma loppui lyhyeen, ja aamulla vääntäydyin työvetimiini jo ennen kolmea. Ei olisi yhtään huvittanut, mutta minkäs teet... Loput kesälomastani pidän lokakuussa, onneksi siihen ei ole kuin kolme kuukautta *yrittää piristää itseään*.

Eilen palloiltiin metsässä koko porukka. Lähdettiin etsimään sammakoita ja mansikoita - sammakoita emme löytäneet, mutta metsän keskellä mäen päällä olevalta aukealta löytyi hillitön määrä metsämansikoita, joita pieneen ämpäriin innolla keräsimme. Ihana tuoksu! Muutaman päivän päästä mennään taas keräilemään, sinne jäi melkoisesti raakileita meitä odottamaan.

Illalla katsoin miehen kanssa Teemalta suosikkiani Louis Theroux'ta. On se vaan niin hyvä! Leivoin illalla lasten iloksi myös pellillisen suklaakeksejä ja säilöin ne peltiseen keksilaatikkoon - sen kannessa on näyttävä purjelaiva purjeet tuulessa pullistellen. Tykkään tölkeistä ja rasioista, minulla on niitä joka lähtöön... Äsken hiivin keittiöön hakemaan itselleni pikkuleivän, ja keksipöntön pohjalla nökötti enää yksi ainoa keksi. Tässä talossa leivonnaiset katoavat valon nopeudella. Hyvähän se on että tekevät kauppansa... Tänään voisin nyhertää teeleipiä, jääkaapissa pyörii juustonkäppyrä jolle pitäisi keksiä jotain järkevää käyttöä. Se onkin helppo piilottaa teeleipätaikikinaan, jee.

Nyt tekemään jotain järkevää... varmaan joo. Tiistaita!