Arvatkaa mitä: kirjoitin äsken hauskan ja nokkelan (ja pitkän!) kirjoituksen, painoin jotain nappulaa ja teksti hävisi. Ottaa aivoon!! Mutta asiaan: mulla on teille blogikavereilleni haaste. Kerron omista työvaatteistani (kuten huomaatte, loma lähestyy loppuaan ja työasiat alkavat pyöriä mielessä), ja sitten onkin teidän vuoronne. Eli vaviskaa, tällaisissa kamppeissa sinkoilen sinne tänne kirkonkylän yössä:

-Jalassa miehen siskontytön vanhat, kevyet ja käytännölliset lenkkarit. Melko kulahtaneet verkkarit, joiden lahkeet olen tunkenut sukanvarsiin (sukat ovat yleensä pääkallokuvioisia, joskus innostun laittamaan vaaleanpunaiset sukat joissa lukee ÄITI). Tämä ei siis ole kyseenalainen tyylikeino, vaan lahkeet ovat mallia pitkät ja lepattavat, ja minä mallia lyhyt tänttärä.

-Yläosa: alimpana urheilurintsikoiden päällä Hansu ja Pirre -aiheinen t-paita, sitten työnantajan lahjoittama musta college ja päällimmäisenä appiukon vanha sininen tuulitakki (appiukon - mitenkähän se takki on alunperin meille edes joutunut...? Hyvä takki silti)

-Lisäksi käsissä lasten yhdenkoon sormikkaat ja päässä pipo, jossa teksti "Turha multa on kysyä, en tiiä kuitenkaan".

Että tässä teille vähän päivänasua, teinit. Ja sitten se haaste: kertokaahan, kommentoijani, millaisissa kamppeissa te työskentelette! Haaste koskee erityisesti Susikairan Akkaa, Pirjoa, Santrajustiinaa, Kukkuluuta, Reinavatea ja Fridaa. Vastatkaa vaikka omissa blogeissanne, ja haastakaa kavereitanne mukaan, katsotaan millaisiin mittasuhteisiin tämä älytön haaste leviää. Iloista viikonloppua!