Esikoinen vanhenee tänään vuodella. Siitä on siis kaksitoista vuotta, kun sain syliini pienen, laihan, suurisilmäisen pojan, jolla oli pikkuruiset meritähtikädet. Poika näytti niine valtavine, tummine silmineen pieneltä humanoidilta. Minä olin ihan hukassa ja hämmentynyt vauvani kanssa, onneksi esikoinen oli helppo lapsi, joka söi ja nukkui ja oli aina hyvällä tuulella... Aika tosin saattaa kullata muistot. :) Entinen humanoidi on nykyään minua pidempi hujoppi jolla alkaa olla jo murrosiän elkeitä. Silmät ovat kyllä edelleen suuret!

Eilen tänne tuli viisi pojan luokkakaveria synttäreille, kaikki tyttöjä. Oli hauska seurata sivusta, miten kaikki ensin ujostelivat kauheasti, mutta vapautuivat sitten ja juttelivat vilkkaasti ja nauroivat ja viihtyivät. Pelasivat lautapeliä ja istuivat you tubessa ja katsoivat välillä High School Musicalia ja leikkivät pullonpyöritystä ja rikkinäistä puhelinta ja minä pysyttelin pois tieltä. Oli valtavan hauskaa kuunnella porukan juttuja! Ja tyttölauma otti myös meidän pikkutytöt ja tokaluokkalaisen mukaan leikkeihin, mikä oli oikein kivaa. Päivänsankari sai mukavia lahjoja, ja ilta oli kaikkiaan erittäin onnistunut. Huomenna tulee lisää vieraita, hauskaa on luvassa silloinkin.

Annettiin esikoiselle lahjaksi legopakkaus ja Harry Potter -pleikkapeli, sai myös yhdeltä kummiltaan Terry Pratchett -kirjan ja oli enemmän kuin tyytyväinen lahjoihinsa. Kiva juttu.

Olin taas aamulla töissä ja olipa tyhmää. Oli ns. "kaik män eikä piisantkaa" -aamu, koska kuormastani puuttui lehtiä ja niitä piti sitten huonoin tuloksin raapia kasaan, että loppupään asiakkaatkin saisivat jotain luettavaa aamukahvinsa kanssa. Oli lopulta soitettava yöpäivystykseen ja selitettävä asia, jotta osaisivat rauhoittaa lehden puutteessa raivoavia kansanjoukkoja... Heh. Tämmöistä tää joskus on. Ja mainoksina oli tällä kertaa R-kioskin lehtisiä. Ei mitään järkeä, tällä paikkakunnalla ei edes ole Ärkkäriä, lähin on naapurikunnassa.

Jaahas, jos tästä lähtisi tuonne lumisateen sekaan, pitää käydä kaupassa. Siispä kirjoittelemisiin, hyvää viikonloppua!