Ulkona näyttää hienolta - lunta on satanut koko aamun, oikein tunnelmallista. Antaa sataa vaan! Tykkään.

Tänään pitää tehdä vaikka mitä: väsätä joulutervehdyksiä, putsata taloa, tankata auto, hakea vitosluokkalainen soittotunnilta, viedä partiolainen sotainvalidien pikkujouluihin esittämään tonttua ja avustamaan joulupukkia lahjojen jakamisessa... Ihan riittävästi ohjelmaa tällekin päivälle. Nelivuotias alkaa olla jo kunnossa, ja ottaa lääkkeensäkin reippaasti.

Jokohan olisi aika paljastaa salaisuus: meille tulee perheenlisäystä. Ei vauvaa, mutta kissanpentu. Ei vielä tiedetä sen sukupuolta, mutta nimiä sille keksitään kiihtyvään tahtiin... tenavat ovat ehdottaneet mm. seuraavia nimiä: Omena, Munkki (!), Yumi (jep, meillä seurataan Code Lyokoa), Nita, Taru, Tuuli, Luminara Unduli, Antti, Ulrich, Begemot, Albus ja Sirkka-Liisa. Tokaluokkalainen haluaisi antaa kissalle nimeksi Herra Ikuinen, se on niin omituinen nimi että olen siihen tietysti jo ihan koukussa. Varmaan täytyy järjestää suljettu lappuäänestys.

Nyt menen auttamaan nelivuotiasta Helinäkeiju -palapelin kanssa. Tiesittekö muuten, että meidän nelivuotiaan lempinimi on Stinkerbell? No nyt tiedätte.