Taas seuraa joutavanpäiväistä vali-vali-valitusta töistä - hypätkää yli jos ei kiinnosta. Mutta siis olipa taas aamu!! Yhtä lehteä saatiin odottaa melkein puolitoista tuntia, kun painokone oli mennyt rikki, ja kun viimein päästiin kierrokselle puoli viiden (!) jälkeen, keli oli ihan toivoton. Nyt se valtaisa lumimäärä on alkanut sulaa, ja tiet ovat pelkkää loskaista mössöä - auto meinasi jumittaa joka käänteessä, ja aina kun painoi vähän enemmän kaasua auto alkoi tempoilla sohjossa sinne tänne. Ja hukkasin toisen hienoista uusista pääkallokuvioisista hanskoistani jonkun kerrostalon pihaan! Harmittaa, hanskat eivät olleet kalliit, mutta hyvät ja kivat. Ärsytys!

No jaa, mutta nyt on sentään viikonloppu aluillaan. Ja huomenna pikkujoulut. Eka adventtikin on jo ovella, täytyy kaivaa adventtikynttelikkö esiin...

Sain eilen valmiiksi ja postiin sen kummipoikani joulukalenterin - neljävuotiaan kanssa sitä tehtiin yhteisvoimin, ja hyvä tuli. Toivottavasti kummipoika tykkää. Eilen olin myös soittokunnassa, sikäli harvinaiset harjoitukset että meillä oli esiintymiskamppeet päällä - meistä otettiin valokuvia. Soittokunnassa soittaminen on kyllä loistava harrastus, siitä saa ihan aitoa onnistumisen iloa. Ja muutenkin tuollaisen parituntisen treenaamisen jälkeen olo on tosi hyvä, väsynyt ja tyytyväinen. Ja nälkäinen, soittaminen on aika fyysistä hommaa.

Nyt taidan poukkoilla vähän aikaa blogeissa ja mennä sitten tiskaamaan. Viikonloppua!