Menee näin maanantain kunniaksi hermo. Mistä näitä pikkukärpäsiä oikein tulee? Kärpäspapereitakin ollaan jo viritelty keittiöön ja niihin on kiitettävä määrä tihulaisia tarttunut, mutta silti niitä pörrääjiä vaan riittää ja riittää. Huoh. Hiiriä ei vielä ole näkynyt, liekö kissalla osuutta asiaan...

Viikonloppu vilahti ohitse, ja mukavaa oli. Kävin perjantaina keskussairaalassa esikoisen kanssa - jaloissa pituuseroa, mutta mitään ei tarvitse tehdä, seuraillaan. Poika mitattiinkin, on nyt kymmenen senttiä minua pidempi. Hujoppi! Käytiin sitten kaupunkireissun kunniaksi Raxissa einehtimässä, ja ostamassa Henkalta HelloKitty -kerhotossut pienimmäiselle. Ja karkkikaupassa hakemassa kunnon satsi irtokarkkeja. Oikein kiva reissu. Perjantai-iltana poika lähti vielä tyttökaverikaksosten luo bileisiin (no älkää nyt säikähtäkö, vanhemmat olivat paikalla) ja kotiutui kahdeksan jälkeen.

Lauantaina meillä poikkesi kolmasluokkalaisen opettaja. Poika oli perjantaina kutsunut open kylään, ja opettaja otti poikineen kutsun vastaan - hörpättiin kahvit ja turistiin niitä näitä. Poika esitteli onnessaan opelle huonettaan, jonka oli tapauksen kunniaksi siivonnut, jopa oma-aloitteisesti imuroinutkin. Siivosin muuten lauantaina ennen opevierailua pojan huoneessa sijaitsevan levälammikon, jota myös terraarioksi kutsutaan. Lisko ei oikein tykkää siivoamisesta (sukulaissieluni!), mutta onpa sen allas taas hieno! Kyllä kannatti.

Lauantai-iltana lähdin paikalliselle hotellille, soittokunnalla oli siellä keikka yhdessä yksityistilaisuudessa. Jännitti pirusti, ne meidän edelliset harjoitukset menivät niin huonosti... mutta turhaan jännitin, soitettiin aivan tajuttoman hyvin. Ehkä muutkin olivat tehneet viikolla samaa kuin minäkin, eli treenanneet. Kuten hyvät keikat monesti tekevät tämäkin poiki lisäesiintymisen - meidät tilattiin kaupunkiin soittamaan helmikuussa yhden kaupan avajaisiin. Toivottavasti toteutuu.

Illalla menen vetämään kyläkirjapiiriä. Ja nyt menen syömään, kohta pitää viedä viisivuotias kerhoon. Hyvää alkanutta viikkoa! Ja Susikairan Akka, kiitos haasteesta - vastaan kunhan kerkiän!